Urarea gazdelor de la Conacu Boierului, la finele lui 2020

⏳ “Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate;
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate.”
Boieri dragi, în loc de #FieCa, avem în gând acum Glossa lui Mihai Eminescu. ? Să nu-l hulim, zicem!, pe 2020. Căci el ne-a adus înapoi răbdarea, mai mult timp cu familia, orientarea către noi înşine şi, poate, şi odihna, pauza pe care fiecare dintre noi o cerea. Iată că ea a venit, într-un fel sau altul.
Noi, familia Conacu Boierului, suntem recunoscători pentru sănătate şi liniştea din satul nostru şi pentru că v-am avut oaspeți. Într-un an în care industria hotelieră a fost afectată ca număr de rezervări şi încasări, noi, datorită domniilor voastre şi ca răsplată a viziunii şi implicării noastre, am fost ocupați mult peste aşteptări, ceea ce este minunat şi vă suntem recunoscători.
Către 2021 ne uităm cu încredere, speranță, optimism şi deschidere. Încheiem un an în care deschiderea şi adaptabilitatea tuturor dintre noi au fost salvatoare.
Mulțumindu-vă încă o dată pentru că ne-ați fost, vă dorim un An Nou cu sănătate şi tot ce nu ați avut până acum şi năzuiați!

Un ultim chapeau bas pentru domniile voastre în 2020, la bună vedere în 2021! Vă mulțumim pentru că ați ales cazare la Conac, vă mulțumim pentru că ați ales Conacu Boierului! ????

# conacu boierului  # craciun la conac # revelion la conac # ponoarele # ponoare # conac # pensiuni oltenia # cazare oltenia # cazare mehedinti # pensiuni mehedinti # conac oltenia # cazare la conac # podul lui dumnezeu # pensiuni ponoarele # cazare ponoarele # restaurant ponoarele # pestera ponoarele