Toamna vă aduce la Conacu Boierului: 2 oferte de cazare de neratat

Dragii noștri, ar fi păcat să ratați Ponoarele și Munții Mehedințiului colorați, tomnatic, în portocaliu, și apoi în sclipirea fulgilor de argint, iarna! Iată, mai jos, cele 2 oferte pe care vi le-am pregătit, valabile în perioada noiembrie 2021 – februarie 2022.

Fiți convinși că la noi la Conacu Boierului se încarcă bateriile complet, până la următoarea vizită. Încărcate sperăm să aveți și telefoanele mobile, pentru că peisajele așteaptă să fie capturate, iar conturile de socializare bucuroase să le găzduiască și să arate lumii întregi ceea ce doar ochii domniilor voastre vor vedea și salva în suflet. A ruginit frunza prin vii! Deja am început să fierbem vin aromat cu mirodenii fel și fel. Pastrama am pregătit din belșug și vă așteaptă, pe un pat de mămăligă fierbinte. Apoi, iarna, cu omăt alb, strălucitor, va îmbrăca al nost Conac în straie dalbe. Cârnații afumați strașnic miros delicios vor trimite din afumătoare, iar țuica fiartă i-o potoli. De papanași și restul deserturilor, nu mai vorbim! Nu o mai lungim  și vă anunțăm cele două oferte pe care le meritați din plin pentru a vedea ori revedea Ponoarele și Conacu.

1. Pachet Galbenă Gutuie: Weekend cu Prietenii la Conacu Boierului:

La rezervarea a 3 camere la Conacu Boierului achitați doar 2 camere.
Oferta este valabilă pentru nopțile de vineri și sâmbătă (în perioada noiembrie – februarie), în limita camerelor disponibile.

 

Altfel spus, anunțați-vă prietenii și veniți împreună într-un Weekend la Conacu Boierului! Noi zicem că pachetul promo este ideal pentru 3 cupluri sau familii. În serile reci, șemineul vă va aștepta să îl priviți și să ii ascultați cântecul vreascurilor, cu un ceai, o ciocolată caldă sau un vin fiert în față. Camerele confortabile sunt renumite pentru un somn de vis, iar obiectivele turistice vă așteaptă.

Rezervați acum un sejur 2+1 la ☏  0740 057 390!

2. Somnul dulce mult aduce!
Cu -20% reducere vă aşteaptă toate camerele noastre pictate manual.
Discountul se aplică de duminică până joi, în intervalul noiembrie 2021 – februarie 2022. Se poate rezerva o singură noapte sau mai multe.
În limita camerelor disponibile. Vă aşteptăm să vizitați Ponoarele şi împrejurimile şi să ne lăsați să vă răsfățăm la Conacu Boierului!

Detalii şi rezervări la ☏ 0740 057 390.

Ofertele sunt disponibile atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei care vin pentru prima dată la Conacu Boierului. Vă așteptăm!

# conacu boierului  # ponoarele # ponoare #pades  # conac # pensiuni oltenia # cazare oltenia # cazare mehedinti # pensiuni mehedinti # conac oltenia # cazare la conac # podul lui dumnezeu # pensiuni ponoarele # cazare ponoarele # restaurant ponoarele # pestera ponoarele