Lasati loc in bagaje pentru amintiri si imagini pe retina sufletului

Boieri dragi, care ati fost oaspeti ai Conacului si, mai ales, cei care inca n-ati ajuns la Ponoarele, va chemam la noi cu inimile deschise si ochi curiosi, cu papile flamande si cu ganduri spre limpezire. De-o fi vara, de-o fi iarna, haine luati-va cat va trebuie. Incaltari dispuse la nenumarati pasi ar fi bune, pentru ca iarba, muschiul, piatra, pamantul si apa va cauta talpile si pasii.

 

Da, in bagaje lasati loc pentru amintiri si imagini pe retina sufletului. Loc berechet, vrem sa spunem. Caci de restul ne-am dat noi toata silinta si, cum zisera niste oaspeti nu demult, au gasit in camera ce nici cu gandul n-au gandit. Nu ne laudam, dar va anuntam, ca n-are rost sa duceti grija de uscator de par, fier si masa de calcat, periute de dinti, fierbator de apa pentru cei mari si cei mici, ceaiuri si cafea, papuci de camera si halate. Iar daca aveti nevoie in sejururile mai lungi, va punem la dispozitie si spalatoria Conacului.

 

Dintre cele obisnuite, imposibil de omis si obligatorii pentru un conac cu buchet de 4 margarete, bineinteles ca fiecare camera are baie proprie, aer contitionat, smart TV si Wi-Fi, telefon si minibar. Room service zilnic, in caz ca nu agatati in usa fluturasul cu `azi, nu`. : ) Toate camerele au balcon propriu, cu aer curat si adiere de vant. Cand iesiti din camera, pana decideti incotro, sa stiti ca si daca pare ca-s ale pisicii, canapelele din receptie sunt pentru toata lumea. Puteti trage o carte din biblioteca de alaturi si rasfoi cateva pagini galbui. Masina e in siguranta in parcarea noastra privata supravegheata video si dotata si cu incarcare electrica pentru masinile prietenoase cu mediul. Serviciul de self-check-in este disponibil, daca ajungeti la Conac dupa miezul noptii.

 

Toate cazarile la Conacu Boierului au mic dejun inclus. Un bufet suedez generos, cu mancaruri si bauturi, realimentat de cate ori e cazul, intre 8:00 si 11:00. Restaurantul functioneaza pana la ora 22:00, iar preparatele a la carte, pregatite din produse de calitate, cat se poate de naturale si in mare masura cumparate de la producatori locali, din sat si vecinatati, va sta la dispozitie.
Nu uitati sa treceti prin foisor, dar sa vedeti si mansarda cu biliard, masa de ping-pong, aparate de fitness si fotolii moi. Copiii au 2 locuri de joaca, in curte, cand e vremea buna, si in mansarda. Gestiunea timpului personal de vacanta ramane la dispozitia domniilor voastre. Noi va stam la dispozitie cu cele mai bune recomandari de obiective turistice (cel mai apropiat, Podul lui Dumnezeu, este la 100 m) in functie de sezon, iar pentru grupuri organizam si activitati in afara Conacului. Si de Sarbatori, cu rezervari din timp si in limita spatiului disponibil, petrecem impreuna, in familie, Craciunul, Revelionul, Pastele, 1 Decembrie, 8 Martie, 1 Mai si nu numai.

 

Pentru a treia oara, va rugam sa lasati loc in bagaje pentru amintiri si imagini pe retina sufletului. La Conacu Boierului – pensiune-restaurant, ca’n vremurile de-altadat’, veniti deschisi pentru conectarea cu natura, pentru tihna si somn bun, pentru bucate alese si peisaje deosebite, unice in tara, pentru personal modest, cald si prietenos. Suntem aici sa va facem sejurul peste asteptari. Bucurosi de oaspeti va asteptam noi, ponorenii de la Conac!

 

Foto: Radu Nita

conacu boierului #paste # ponoarele # ponoare  # conac # pensiuni oltenia # cazare oltenia # cazare mehedinti # pensiuni mehedinti # conac oltenia # cazare la conac # podul lui dumnezeu # pensiuni ponoarele # cazare ponoarele # restaurant ponoarele # pestera ponoarele