Astăzi vrem, din nou, să împărtășim cu voi frumusețile meleagurilor mehedințene care împrejmuiesc Conacu Boierului. Vi le arătăm adesea. Mulți dintre voi le-au văzut deja cu ochii lor, când au vizitat Ponoarele. Noi ne mândrim cu ele de când ne știm și, în timp ce în pensiune ținem și pasul cu vremurile moderne, ne încăpățânăm să nu ne uităm rădăcinile.

Dar pentru că ne îndepărtarăm o țâră de subiectul acestei epistole, dragi boieri și domnițe, vă poftim să vedeți, mai jos,  minunății de imagini înghețate cu mult har de către un om mult drag nouă, celor de la Conacu Boierului.

Claudiu Nețoiu. O pereche de ochi de șoim. Un om care surprinde din unghiuri perfecte tot ce e mai splendid în Ponoarele, Mehedinți. Dintre pozele pe care le-ați văzut pe site-ul Conacu Boierului și, uneori, pe pagina noastră de Facebook sau pe contul de Instagram, multe îi aparțin.

Și pentru că, iertați-ne clișeul (care-și va dovedi, în cele ce urmează, justețea), „o imagine spune cât 1000 de cuvinte”, găsim vorbele de prisos. Așa că vă invităm să savurați cele mai noi fotografii ale lui Claudiu Nețoiu, care surprind primăvara la Ponoarele.