DESCOPERĂ ALĂTURI DE ECHIPA TA O LOCATIE AUTENTICĂ ÎNTR-UN LOC DE POVESTE!

La Conacu’ Boierului din Ponoarele, Mehedinți, beneficiați de facilități și confort regăsite la hoteluri de 4 și 5★, transpuse într-o  atmosfera veche, de basm, pentru că la noi tradiționalul se împletește armonios cu modernul.

Restaurant. Bucate alese, bucate gustoase ca la mama acasă, gătite cu drag de bucătarii noștri iscusiți, fete și băieți din sat care reînvie tradiția și pun în practică la Conacu Boierului ce au învățat de la bunicile lor.

Atmosfera din restaurant este boierească, elegantăși caldă, în același timp. Ospătarii noștri, tineri ponoreni, vor face totul ca să vă simtitți ca niște adevărați boieri.

Cazare. Fiecare cameră este decorată diferit, cu motive tradiționale din toate zonele țării, pictate manual.Astfel au luat naștere camerele Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ponoarele, Muntenia, Maramureș. Capacitate de cazare la pensiunea (4 margarete) Conacu Boierului este de 14 camere, dintre care:

  • 4 camere twin
  • 6 camere cu pat matrimonial (180 х 200)
  • 4 suite (pat matrimonial + canapea extensibilă)

Sala de conferințe. Pentru evenimente de business am amenajat cea mai inedita și confortabilă sală de conferință.Dotată cu mobilier adecvat ședinţelor de lucru, dar și pentru relaxare și aparatură de ultimă generație,transformă ședințele de team buildingîntr-o adevarată plăcere. Atmosfera relaxantă ajută echipa să comunice și să se sudeze mai bine.Oferim coffe break-uri cu produse de patiserie pregătite de noi.

Activități în exteriorul pensiunii. Depănați amintiri la o bere artizanală, o limonadă, o socată sau la o cană de vin sau țuică fiartă. Bucurați-vă de un foc de tabară și de preparate gătite afară, precum tocănița de porc la ceaun sau pastramă de oaie pe boți de alun.

E vreme frumoasă și nu vă lăsați duși la culcare? Foișorul nostru e locul perfect pentru serile târzii. Nu vă dați înapoi de la plimbările cu ATV-urile și bicicletele. Sau de la vizita la stana. Sau de la plimbarea prin crama și degustarea de vin…

Plimbări la Obiectivele turistice. 

  • Podul lui Dumnezeu
  • Peștera Ponoarele
  • Lacul Zaton
  • Pădurea de Liliac
  • Bisericuța de sub Stei

Tarife
Pachete începând de la 250 lei/zi/persoană pensiune completă + sală de conferințe.

Pentru oferte personalizate contactați-ne la numărul de telefon

0740 057 390

Intrați în lumea de poveste a vremurilor de altădat’, cu boieri și domnițe ce dormeau în așternuturi moi cu broderii de bumbac, se ospătau românește din blide de pământ și jucau hora cu patimăși foc, lasând grijile la ușa Conacului! Vă așteptăm!