Bucate Alese
Traditionale
Oaspetii care aleg cazare la Conac sau sunt în trecere pe la Podul lui Dumnezeu sau Pestera Ponoarele se pot bucura de tot ce poate avea mai bun si mai autentic un restaurant Ponoarele si bucataria romaneasca in general, dar si de preparate variate, din meniurile de la oras.
Va recomandam:
PLATOUL BOIERULUI
COASTE DE PORC
COASTE DE PORC
BURGER
PLATOU ȚĂRĂNESC
PLATOU ȚĂRĂNESC
CIOLAN DE PORC
ARIPIOARE PICANTE
ARIPIOARE PICANTE
GUSTARE SÂRBEASCĂ
RISOTTO
RISOTTO
SUPĂ CREMĂ DE CIUPERCI
PASTE CU CÂRNAȚI DE CASĂ
PASTE CU CÂRNAȚI DE CASĂ
SALATĂ CU BRÂNZĂ
SALATĂ CU SFECLĂ ROȘIE ȘI NUCI
SALATĂ CU SFECLĂ ROȘIE ȘI NUCI
SALATĂ CU CARNE DE VITĂ
SALATE DIN CĂMARA BUNICII
SALATE DIN CĂMARA BUNICII
PATE DE CASĂ DIN FICAT DE PUI
PAPANAȘI CU SMÂNTÂNĂ ȘI DULCEAȚĂ DE AFINE
PAPANAȘI CU SMÂNTÂNĂ ȘI DULCEAȚĂ DE AFINE
PRĂJITURĂ CU MĂLAI