0740057390

Pensiune-Restaurant
ca-n vremurile de altădat'

Image

TEAM BUILDING

În curând...

ACTIVITățI RECREATIVE

În fiece anotimp, gasești ce face la Ponoare. Căci suntem înzestrați nu numai cu monumente ale naturii ori istorice, ci și cu oameni inimoși care organizează an de an festivaluri folclorice ori concursuri de mountain bike de ni s-a dus vestea peste mări și țări.

Bicicletele și ATV-urile stau la dispoziția oaspeților noștri pentru a descoperi îndeaproape frumusețile locurilor, pentru a ajunge mai ușor la Cheile Băluței sau la Pădurea de Liliac și a inspira primăvara aroma Liliacului proaspăt înflorit.

Activități pentru copii 

Conacu' Boierului si Ponoarele au devenit în scurt timp nu doar destinația preferată a adulților, ci și a prichindeilor. Mai mereu, ei gasesc la noi ateliere de creație ori aleargă nerăbdători de cum vin, spre locul lor de joacă din spatele Conacului, după care trag o fugă și la tiroliana de la Pod.

Joc și voie bună la Conac

Când se-adună oameni frumoși, cu inima deschisă, e rost de petreceri până dimineață, fie că sunt în jurul focului ori în foișo, ori în Conac. La noi, oriunde pașești, s-a jucat cu patimă și oriunde stai, s-a râs până dimineață.

Sala de conferinţe

Pentru evenimentele de business, networking sau teambuilding, mansarda de peste 170 mp, destinată relaxării și discuțiilor deschise, poate fi transformată rapid într-un spațiu ideal de conferință, prezentări și dezbatere. Mobilierul adecvat, plasma și videoproiectorul vă transpun imediat într-un mediu formal, atunci când vă doriți.

Activități în interiorul pensiunii

În mansardă gasiți locul perfect de ralaxare, intim, cald si modern în același timp. Fiecare membru al familiei va găsi negreșit o activitate de petrecere a timpului liber, având la dispoziție, biliardul, masa de ping pong, locul de joacă pentru copii, tv-ul, videoproiectorul, ori stația de karaoke sau poate vor juca împreună un joc de societate.

Activităţi în exteriorul pensiunii

Depănaţi amintiri lângă focul de tabără, la o ceaşcă de vin sau ţuică fiartă. 

Foişor

E vreme frumoasă şi nu vă lăsaţi duşi la culcare? Foişorul nostru e locul perfect pentru serile târzii.

Olărit

Nu de puține ori meșterul olar Marcel de la Șișesti ne trece pragul cu Roata Olarului pentru a învăța copiii și pe părinții acestora tainele olăritului și pentru a le dărui apoi produsele lucrate împreună.

Tradiții

În Ponoarele păstrăm tradiția nealterată. Femeile cos ii tradiționale și țes la războaie oprege și macate. Torc lâna și apoi croșetează ciorapi sau flanele pentru iarnă, pe când barbații se îndeletnicesc cu tâmplăria, fierăritul ori îngrijesc animalele. Duminica negreșit se merge la biserică, iar in zilele de sărbătoare se respectă cu sfințenie obiceiuri vechi, frumoase și de negăsit prin alte locuri.

BICICLETE

BILIARD

FITNESS

TENIS DE MASA

CARUTA

JOCURI DE SOCIETATE

ATV

SANIE

Designul tradițional-folcloric se îmbină în mod armonios cu facilitățile moderne regăsite într-o locație de lux, astfel încât turiștii au tot confortul necesar petrecerii unui concediu în condiții excelente.

CAMERELE NOASTRE