Pensiune-Restaurant
Ca-n vremurile de altădat'

Image

DESPRE NOI

Pe un tărâm binecuvântat de Dumnezeu a luat naștere la finele anului 2015 Pensiunea "Conacu' Boierului" dintr-o dorință mai veche a noastră de a promova locurile, tradițiile și obiceiurile din Ponoarele.

Dragostea pentru folclor și port popular au stat la baza decorării acestei pensiuni- boutique. Se regăsesc la tot pasul motive tradiționale din toată țara, puse în evidență atât prin pictura realizată manual pe fațadă, pereți, mobilier, cât și prin elemente de sculptură și traforaj în lemn sau zidărie în piatră brută, în încercarea de a reînvia stilul brâncovenesc.

Fiecare cameră este decorată diferit cu motive tradiționale din toate zonele țării pictate manual. Astfel au luat naștere camerele: Oltenia, Bucovina, Dobrogea,  Ponoarele, Flori de liliac, Maramureș, Banat, Transilvania, Muntenia și Moldova.

ACTIVITățI RECREATIVE

Turiștii sunt așteptați să revină în același loc dar totuși diferit, datorită unicității fiecărei camere.

Liniștea, atmosfera caldă și împrejurimile unice determină fiecare turist care ne-a trecut pragul să-și dorescă să revină la Conac.

BICICLETE

BILIARD

FITNESS

TENIS DE MASA

CARUTA

JOCURI DE SOCIETATE

ATV

SANIE

Designul tradițional-folcloric se îmbină în mod armonios cu facilitățile moderne regăsite într-o locație de lux, astfel încât turiștii au tot confortul necesar petrecerii unui concediu în condiții excelente.

CAMERELE NOASTRE